Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

W.A.S.P. отново в София на 27-ми октомври 2010

отпечатай новината

04.08.2010 10:40 | Видян 2526 пъти | Гласували 2

W.A.S.P. отново в София на 27-ми октомври 2010

Емблематичният Blackie Lawless и неговата банда W.A.S.P. ще посетят отново България – на 27-ми октомври 2010, съобщават организаторите от Лауд Консертс. Концертът на W.A.S.P. ще се състои в столичната зала “Фестивална”, а билетите за събитието се пускат в продажба от днес (04.08.2010) ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg и партньорската мрежа. Първите 100 билета ще са с промоционална цена – 35 лв. След изчерпване на това количество цената им ще бъде 40 лв за билет, а в деня на концерта ще се продават по 50лв.

При последното гостуване на бандата у нас (през м.ноември 2009г) билетите за събитието се разпродадоха напълно доста преди концерта, припомнят организаторите.
Със сигурност W.A.S.P. са една от най-обичаните метъл банди не само у нас, но и навсякъде по света. След излизането на последният им албум BABILON (2009) бандата тръгна на световно турне, с което до момента покори феновете в Южна Америка, част от Северна Америка и Европа (в това число и България). В началото на м.юли W.A.S.P. взеха участие в Sonisphere Festival в Испания. Тази неделя пък са в програмата на немския фестивал WACKEN OPEN AIR.

Преди няколко дни групата обяви първите потвърдени дати от новото си турне “The Return of Babylon Tour 2010″. И този път българските фенове няма да бъдат пропуснати. На 27-ми октомври 2010г. W.A.S.P. ще стъпят у нас в състав: Blackie Lawless – вокал/китара, Doug Blair - китара, Mike Duda – бас и Mike Dupke – ударни. Легендарната банда ще “подпали” феновете у нас за пети път, а от Blackie и компания очакваме само най-доброто!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !