12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

ЮЛИЯ ЮРЕВИЧ НА МОДНО РЕВЮ В ROYAL BEACH MALL

отпечатай новината

05.08.2010 10:20 | Видян 3833 пъти

ЮЛИЯ ЮРЕВИЧ НА МОДНО РЕВЮ В ROYAL BEACH MALL

Чаровната Мис България 2007 Юлия Юревеч отново влиза в ролята на водеща, този път на живо и заобиколена от свои колежки. Този петък, 6 август, от 21ч, Юлия, заедно с още няколко топ модела на агенция Експоуз моделс, сред които Гергана Малкоданска, Емануела Бадева и Александра Николова, ще представят колекциите на магазините в Роял Биич Мол (Royal Beach Mall), в Слънчев бряг. Непринудена атмосфера, уникална хореография, безкрайно разнообразие на модели бельо, бански, култови дрехи - и всичко това придружено от невероятен сет на живо, на немския диджей и музикален продуцент DJ Roxta.

Сред многото изненади е и участие на младия и талантлив актьор Любен Кънев, който вече е носител на множество международни награди. Определено голяма атракция ще бъде мейкингът и задкулисните кадри от събитието, като зрителите ще имат възможност да видят на живо работота на гримьорите и фризьорите от хитовото студио за красота „Helan“.  

Royal Beach Mall е атрактивно място и за родния светския елит. През изминалата седмица там бяха забелязани множество родни звезди, сред които Кубрат Пулев и Андреа, Зара, Азис, Биляна Йотовска и други светски личности.

Юлия Юревич, която е била рекламно лице на някои от марките в мола, сподели че няма търпение да бъде водеща на това горещо събитие. След успешния си сезон като светски репортер в култовото лайфстайл предаване „Поверително от...“ по Нова Телевизия, Юлия явно се чувства чудесно в новото си амплоа на водеща и репортер.

Бляскавато събитие в Слънчев бряг се организира от Модабар Продакшънс и Галакси Пропърти Груп, които са поканили много от родните Вип личности, да се смесят с международната публика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !