Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Хип хоп култура залива Цариградско шосе

отпечатай новината

09.09.2010 11:40 | Видян 2838 пъти

Хип хоп култура залива Цариградско шосе

Скейтъри, хип-хоп танцьори и графити-артисти ще завладеят пространството пред The Mall, бул. Цариградско шосе, на 9 септември.
 
Canyon Graffiti Fest започва в 14 ч. на 9 септември, а основната част от програмата ще се вихри между 16:30 и 20:30 ч. Посетителите ще видят някои от най-известните имена на българската urban-сцена. На място графити-артистите Mr.AO и GOAT ще покажат как се рисуват графити, а след въведението всеки ще има възможност да провери наученото върху поставени пред The Mall пана и да види професионалистите в действие.
 
Междувременно, на построените рампи ще се изявяват запалените по скейт и BMX. Най-добрият български скейтър за 2007 година Лозьо Димитров ще направи демонстрация пред публиката, а желаещите ще могат да покажат своите възможности. На сцената ще се разиграе Hip-Hop Battle с жури GOOSH, Red One и Maragrit, в който може да се запишат всички желаещи. Наградата в оспорваното състезание ще бъде спонсорство от Canyon. Цял ден пред мола ще звучи музика, благодарение на DJ Bugs, а Red One ще се включи с beat box серии.
 
Canyon Graffiti Fest е част от европейското роудшоу на марката, което обхваща 10 държави в Централна и Източна Европа. Екипът на Canyon тръгна от Холандия на 30 август и ще мине през Варшава, Прага, Будапеща, Любляна, Загреб, Сараево, Белград, София и Букурещ, като във всеки град ще се организират състезания и изложби на графити, партита с музика на живо и танцьори, състезания по скейтборд и още много други забавления.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !