12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Електро хаус завзема пазара

отпечатай новината

07.04.2008 15:50 | Видян 1749 пъти | Гласували 1

Електро хаус завзема пазара

Електромания настъпва на музикалния пазар с първата по рода си колекция у нас! Най-големите електрохаус химни ще влязат в компилацията на нов албум със заглавието My Drug Is Electro House.
В уникалният албум са включени 22-те песни от най-нашумелите хаус парчета в Европа. Музиката, ще очарова не само заклетите фенове на електрото, но и хора, които дори не са чували за този сравнително нов стил в съвременната музика. Защото електрото е мания, а в компилацията My Drug Is Electro House са събрани хитове и ремикси от най-големите диждеи в стила.

My Drug Is Electro House стартира с едноименния хит на Electric Junkies, подкрепен веднага след това с манията Electro на Outwork и Mr Gee, която нанесе непоправими щети на актуалните тенденции в клубния саунд през 2007. Делано и Крокет продължават хитовата тенденция със своято Missing, за да стигнем и до друго голямо парче от миналата година – The Creeps на Камил Джоунс и Феде ле Гранд. В компилацията влизат и съвсем нови парчета като The Year Of The Cat на OTC, актуалния саунд на Ooh La Lishious (на Джеймен), Джони Крокет с Theme From Shout и Еlectro Express. В албума Бени Бенаси представя и проекта The Biz с трака Love Is Gonna Save Us, Ерик Тук са още добре познатите герои Кевин Дювал и Старкилърс, както и Абел Рамос със своя Electro Fun.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !