12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Rubikub - новата съвместна музикала изненада

отпечатай новината

11.10.2010 15:00 | Видян 2123 пъти

Rubikub - новата съвместна музикала изненада

RUBIKUB е съвместен проект на Гери Турийска и музикантите Веселин Веселинов-Еко, Георги Янев, Росен Ватев и Краси Тодоров. 13 Октомври е премиерната дата, на която ще чуем за първи път авторската музика на RUBIKUB. Мястото е R Adio C Afe, 19:00 ч.
    
През последните десет години, Гери Турийска пише текстове за песните на голяма част от българските изпълнители на поп и рок музика. През това време, тя композира и музика, която обаче чака точния момент. Сега правилната комбинация от Еко, Жоро, Росен и Краси е подредена и RUBIKUB вече не търпи отлагане. Първият сингъл на RUBIKUB вече е избран и ще бъде записан съвсем скоро.

Премиерата на групата е част от две други събития с продължение. Това е второ представяне за романа „Приказка за вечността”, която Гери Турийска написа заедно с поета Стоян Динков. На 29 септември, романът стартира събирането на любовни писма и обяснения за любовта, в специалната Пощенска кутия за приказки. Тя е инсталирана в R Adio С Afe и на 13 Октомври съдържанието й ще бъде прочетено. В четеното ще се включат хора от различни сфери на изкуството. Сред тях са певиците София, Цветелина Чендова, Йоана Дарк, водещите от БГ Радио Богдана и Лора, Стефан А. Щерев, Димо от P.I.F. и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !