Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

ПЪРВИЯТ ОН-ЛАЙН ГАСТРОНОМ В БЪЛГАРИЯ

отпечатай новината

04.11.2010 12:00 | Видян 3558 пъти

ПЪРВИЯТ ОН-ЛАЙН ГАСТРОНОМ  В БЪЛГАРИЯ

Днес, в 11:30 ч. официално отвори врати първият он-лайн гастроном в България. Той се намира на адрес www.citymarche.eu и може да бъде посетен 24 часа в денонощието.

Стартът на он-лайн гастронома  беше даден на обедно парти в ресторант Крим. Първи клиенти и посланици  бяха Иван и Евгения Лечеви. Звездната двойка е популярна освен с творческия си талант, и с изключителното отношение, и усет  към кулинарията и виното. Всеизвестен е фактът, че Иван Лечев, освен виртуозен музикант, е и професионален сомелиер.

 „Със  Citymarche.eu висшата кулинария влиза в дома на всеки човек. Агнешкото месо, например, в България по традиция се консумира на Гергьовден. Сега обаче, можем да му се наслаждаваме целогодишно, защото  www.citymarche.eu го внася от Нова Зеландия и го предлага през всички сезони. Рогът на изобилието се намира в он-лайн гастронома Сити Марше”, сподели Иван Лечев по време на премиерата.

Тартини с мортадела и сьомга, тарталети с прошуто, млечни хлебчета със стракино и сладки хапки с пекорино и мед бяха сред кулинарните шедьоври, приготвени с продуктите на Сити Марше от главния готвач на ресторант „Крим” – Джовани Порку. ”Страхотно качество, богат избор и добри цени предлагат Сити Марше на своите клиенти. Вече три години съм главен готвач в „Крим” и  винаги пазарувам  със Сити Марше.

От 13 години екипът на Сити Марше селектира и доставя най-добрите храни за престижни ресторанти и хотели в България, сред които ресторант „Крим”, Кемпински Хотел Зографски, Гранд Хотел София, Хилтън и Енотека Уно. Големите готвачи в цялата страна познават Сити Марше като експерти в доставката на хранителни продукти.

„Започнахме с един малък фризер и асортимент от 10 продукта. А днес разполагаме със собствени складове, хладилни камери, специализиран хладилен транспорт за доставка на храна и огромна гама от продукти”, сподели Румяна Гарванска – управител на Сити Марше.

„Нашата нова кауза се нарича он-лайн гастроном, с която се надяваме да превърнем пазаруването на хранителни продукти от досадно задължение в удоволствие. Да се наложим като верен партньор на съвременното домакинство. Затова нашето предложение е кликни-сготви”, каза Йордан Гарвански от екипа на Сити Марше.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !