Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Метропoлис събра близо 3000 човека в зала Христо Ботев макар и без Умек

отпечатай новината

30.11.2010 15:00 | Видян 4012 пъти

Метропoлис събра близо 3000 човека в зала Христо Ботев макар и без Умек

Усмивки, хиляди вдигнати ръце, вувузели…бели дрехи…атмосфера като на Ибиса…пълна зала в 6 сутринта…това може да се случи само на Метрополис. Новината, че хедлайнерът на третото издание на Бал в Бяло – Умек ще пропусне партито в София заради поледица и то броени часове преди стaрта на специалния ивент на Метрополис не успя да помрачи заряда на толкова чаканата българска "бяла вечер". Стивън, Ясен Петров и Смърфа вече преодоляха веднъж една природна стихия – най-известният вулкан на годината Ейяфятлайокул. Ветераните на родната електронна сцена запазиха самообладание и спретнаха едно от най-красивите и емоционални партита на 2010 година

Зaла Христо Ботев в столицата отдавна не беше посрещала толкова усмихнати и положително заредени парти фенове и едва ли някога в историята си е  била толкова уютна и ослепителна облечена в бяло. Mетрополис обещаха, че в петък ще ни оставят без дъх и така и стана. Сценография, перформънс, визуализации и саунд взаимно се допълваха предизвиквайки истинско пиршество за сетивата на изгладнялата за по-различно парти публика. Две големи фунии подобни на торнадо или гигантски колоси  сякаш крепяха сцената на диджеите, а над тях кръжаха ято бели птици – футурситична картина, чиито цветове пулсираха в такт с титаничния бийт, разтърсващ видялата всичко зала в Студентския град. Вторият гост на Бал в Бяло – Davide Squillace защити достойно честта си на единствен хедлайнер на вечерта доказвайки категорично защо е един от най-любимите диджеи на Ибиса. Дълъг сет с градация, умопомрачителни вокали и тек бийт потопиха  присъстващите в кулминираща еуфория. Близо 90 % от танцуващите бяха спазили дрес кода обличайки бяло, а организаторите бяха категорични, че от 2011 белите дрехи ще бъдат задължителни.

Всички билети за 26 ноември ще важат автоматично за следващата дата на Умек в България гарантираха нашите денс титани, с което направиха предсрочно коледния си подарък на феновете си. "Вече работим за новата дата с мениджмънта на словенския топ диджей, за първите месеци от новата година" - споделиха от Метрополис. А дотогава най-голямото електронно движение ще ни зарадва и с първото си   новогодишно парти с международен гост.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !