Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

ТЕДИ КАЦАРОВА ИЗБРА ОЧИЛАТА KWIAT ЗА АРТИСТИЧЕН АКСЕСОАР ПРЕЗ ЗИМАТА И В НОВИЯ СИ КЛИП

отпечатай новината

04.01.2011 12:00 | Видян 6268 пъти

ТЕДИ КАЦАРОВА ИЗБРА ОЧИЛАТА KWIAT ЗА АРТИСТИЧЕН АКСЕСОАР ПРЕЗ ЗИМАТА И В НОВИЯ СИ КЛИП

За новия си клип към песента "Boogie Down", част от най-новия й проект с американския рапър Buppy Brown и румънския продуцент Фелипе, лъчезарната поп изпълнителка Теди Кацарова избра едни от най-модерните и оригинални очила на KWIAT. Теди се спря и на няколко актуални модела, които прибави към артистичните си модни аксесоари за зимата.

Тенденцията на големите слънчеви очила, които се виждат отдалече, се прехвърли и към рамките на диоптричните очила. А в момента са модерни големи пластмасови диоптрични рамки и много млади хора, за да са интересни, носят големи пластмасови форми дори без диоптър. Новост при пластмасовите рамки е преобладаването на котешките форми с по-издължена горна част или отсечена като линия горна част. Запазват се обаче правоъгълните за мъжете и малко елипсовидни и леко закръглени форми за дамите. А размерът наистина е по-голям от всякога.

Винаги усмихнатата Теди Кацарова не „изпуска от очи” любимият си аксесоар и непрекъснато е със слънчеви очила по време на репетициите на „Великолепната шесторка”. Както сама казва, очите й са много чувствителни към силна светлина и доста често страда от дискомфорт: „Случвало ми се е да имам изключително модерни очила, които обаче са твърде неудобни за носене, а това е голям минус за хора като мен, които редуват диоптричните очила с нормални слънчеви. Харесва ми перфектното съчетание между удобството на очилата KWIAT и модерната им форма. Нося ги с голямо удоволсвие и благодарение на това дори понасям добре пиперливите и остроумни подмятания от мъжката част във „Великолепната шесторка”. Явно очилата ми стоят доста екзотично.”

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !