Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Мис САЩ се отказа от титлата, за да...

Настоящата носителка на титлата Мис САЩ заяви, че се...

„НЕВИННИ СЛЪНЦА” новият сингъл на ИРИНА ФЛОРИН

отпечатай новината

11.01.2011 13:00 | Видян 3449 пъти

„НЕВИННИ СЛЪНЦА” новият сингъл на ИРИНА ФЛОРИН

На 10 януари (понеделник), излезе новият сингъл на Ирина Флорин, озаглавен „Невинни Слънца”. Сингълът е пети по ред от наскоро издадения албум на певицата „Копринена Жена” (Вирджиния Рекърдс).

„Невинни Слънца” е в меланхоличен и завладяващ брит поп стил по музика на Момчил Колев. Аранжиментът е дело на Георги Георгиев от група „Остава”, а изключително красивият и лиричен текст е написан от журналистката Биляна Димова. За богатия звук и многопластoвост на песента, допринася и включването на симфоничен щрайх при записите на „Невинни Слънца”.

В края на месеца ще се състои и премиерата на видеото към сингъла, което ще бъде режисирано от Васил Стефанов. И за тази видео реализация певицата обещава да не изневери на запазения си стил -  оригинален стайлинг и грим, нестандартни визии, ефирно усещане и послание с марката „IF”...

Албумът „Копринена Жена” съдържа девет оригинални песни, два ремикса  на „Докога” на Момчил Колев и „Слънце” на Графа , дело на DJ Ясмин & DJ Оги, както и и две неиздавани песни „Ако ти си” от Димо Георгиев и „Виновна”, музика и аранжименти - Миро Гечев. Текстовете на песните са дело на Биляна Димова, Камелия Лилкова, Татяна Йосифова и Любо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !