Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Славова взе жената на неуспял РЗС-депутат

отпечатай новината

18.01.2011 15:00 | Видян 12444 пъти | Гласували 1

Славова взе жената на неуспял РЗС-депутат

Хотелиерът Славян бе човекът, осъществил последната заменка при мораториума на ГЕРБ, съпругата му ще спасява веригата на банкерката

Съпругата на неуспял кандидат – депутат от партията РЗС на Яне Янев е новият директор в хотелиерската фирма на банкерката Петя Славова. Славян Теофилов е комнадировал половинката си при бившата келнерка в легендарната шкембеджийница Гюрлата край варненската гара.

Оправната дама на име Дарина Сулева трябвало да се опита да вкара ред в изпадналата в тежко положение верига, която има доста слаба посещаемост, но многомилионна кредитна експозиция.
Семейството на Славян има голям опит в хотелиерството. Именно в хотела на фамилията Гранд хотел Слънчев бряг на едноименния курорт караше летата си самият Жоро Илиев, нищо че притежаваше не един и два обекта на Сънито.

Съдружник в хотелиерството за Славян и Дарина е самият депутат от ГЕРБ Емил Димитров. Бизнесгрупировката им натрупва няколко хотела на Слънчев бряг по време на управлението на Костов, когато обектите се продават на смешната цена на апартамент в София.

Димитров нашумя първо като купувача на скандалния терен от 14 дка в столичния квартал Стрелбище, който бе продаден с фалшифициран подпис на Бойко Борисов, докато беше кмет на София.

Адашът на най-голямата българска попзвезда нашумя с няколко опита за прокарване на лобистки поправки в закони – от този за падане на мораториума върху заменките “за добросъвестни инвеститори”, през онзи за лова, та чак до падането на тоталната забрана за тютюнопушене на закрито.

Пак на връзката на Славян и Дарина с Емил Димитров някои отдават прокарването на тяхна заменка на апетитен терен в Несебър при уж замразени подобни сделки след идването на ГЕРб на власт.
Вероятно новата директорка ще трябва да оправя някои бакии като например липсата на Акт 16 на последния хотел на Славова – Виа Понтика в Поморие и неплатената такса за плажа в размер над четвърт милион лева.

Петя изкара празниците в спорния хотел на Самоковеца на Боровец

Петя Славова и нейната фамилия изкараха коледно-новогодините празници на Боровец. Там е хотелът на Самоковеца, който банкерката спаси от блокиране от властите в последния момент и откри под името Феста Уинтър Палас. От ДНСК и досега не са ни отговорили какъв резултат даде проверката дали има Акт 16 достроеното от нея ново крило на палата.
Около обекта има и още скандални въпроси, които тепърва ще разнищваме...


Георги Гергов прави частна червена армия

Частна червена армия. Това е най-новото начинание на пловдивския шеф на БСП и собственик на ЦУМ в София Георги Гергов. Олигархът, който до момента бе свързван главно с конния спорт, се е запалил по ММА. Гладиаторските борби са супер страст на богатите и известните българи в момента.

Според източници на Супер 19’ едрият бизнесмен не само е избрал отбор юнаци, но и им подготвя специална зала в Пловдив, където да осъвършенстват своите умения на универсални бойци.
Голямата звезда на Гергов е неговият адаш Георги Тодорчев. Якият пич размаза съперниците си на последните две ММА гала вечери в София през октомври и декември и си спечели славата на непобедим терминатор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !