Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Иван + Андрей = Любо Ганев?

отпечатай новината

26.01.2011 16:20 | Видян 6267 пъти

Иван + Андрей = Любо Ганев?

На 25 януари ( вторник) на гости на Иван & Андрей бяха големият волейболист Любо Ганев и „малкият” му син Любо Ганев – младши.
Иван & Андрей се покатериха един върху друг, за да посрещнат наистина големия си гост. Двамата водещи заедно едва достигнаха колосалния ръст от 2 м. и 10 см. на Любо Ганев. Преди броени дни той се върна от Америка, където получил прякора „6 и 10”, защото по американските стандарти 2 м. и 10 см. са равни на 6,10 инча. В Щатите Ганев бил на увеселителен парк, но не могли да го закопчаят на атракционите, и за това не се възползвал, шегува се огромният чаровник.

Любо Ганев сподели, че за сега не планира сватба с приятелката си Мирослава, а това ще се случи, когато му дойде времето. Волейболистът призна, че е ревнив, но се пошегува, че когато е до приятелката си, няма кой да се осмели да я закача. Ганев определя настоящата си приятелка като „най-чупливото си гадже”, защото веднъж я контузил при секс. Девойката просто се схванала от „нежните” ласки на любимия си, който й се извини за случилото се публично от ефира на „Шоуто на Иван & Андрей”.

Спортистът харесва жените като цяло, но предпочита миньончета. Когато бил по-млад имал гаджета по 1,50 см. Според него е грехота да си гей в България, защото намира българките за изключително красиви жени.
За човека с един от най-внушителните ръстове в страната, колите и леглата обикновено са малки. За себе си той казва: „Не пия, не пуша и не прощавам!”. Любо Ганев е голям оптимист и винаги гледа на лошото с добро. Спортистът е позитивен дори и към това, че е загубил 1 млн. $ от бизнес със спортна марка.

„Не е важно колко пари си загубил, а колко си изхарчил!” – добави Ганев. „Ако продължите да си водите така успешно предаването ще изкарате много повече от 1 млн. $!” – Любо окуражи водещите. Освен това, исполинът имаше магазин за гиганти, бе колега на Иван & Андрей в телевизията, а сега има метан станции и доставя автомобилните уредби на колите. За работата си в телевизията Любо Ганев споделя, че за него това е било средство да си достави удоволствие, а не за изкарване на пари. Тази дейност не му липсва, защото според него, за да работиш в телевизията трябва да отдаваш голяма част от времето си, а сега е отдаден на бизнеса.

Също така стана ясно, че Любо Ганев възнамерява да издава книга за себе си, но още събира материал, защото продължават да му се случват интересни неща, които би искал да включи в автобиографичната си творба.

„Аз не пия, не пуша, поне да си хапвам!” – това е друга философия на двуметровия мъж. Ганев не е спазвал в живота си никакъв спортен режим, не може да се лишава и дори в Италия се справил безпроблемно с половин тава тирамису. Спортистът разказа как веднъж изненадал свой съотборник с пожарогасител в тоалетната. А когато бил в Москва вкарал цяла машина за безалкохолни напитки в стаята си.

Любо Ганев има двама сина, които малко са играли баскетбол по примера на баща си. В момента големият му син е негов съдружник в семейния бизнес, а предстои и малкият му син да влезне в бизнеса, след като завърши образованието си. Във фирмата на Любо Ганев работи и бившата му приятелка, но това той приема като нещо съвсем нормално.

За да изненада баща си, в студиото на „Шоуто на Иван & Андрей” влезе „малкият” син на госта. Любо Ганев – младши обясни, че с брат си са наблегнали на ученето, защото ги мързяло да се занимават със спорт. Децата на големия волейболист го определят като „много либерален баща”. Големият син учи 4-ти курс Право в Благоевград и вече е женен.

Любо Ганев си пожела за 2011 година: „Здраве, пък другото се надявам сам да го постигна!”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !