Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Гадачи

отпечатай новината

04.02.2011 10:48 | Видян 3615 пъти | Гласували 1

Гадачи

Тази седмица отбелязваме век от рождението на Ванга, така че нищо ЧУДНО, дето всеки срещнат се упражнява в гадателство.

Царят наричаше полу-сериозно, полу-нашега въпросните личности гадачи. То не е като гадатели, а като такива, които искат да се представят за предсказатели. Царската тема, апропо, също е на мода тези дни.
Почти никой не обърна внимание на поредното подклаждане на делата по имотите на Величеството, подето от бившите му царедворци от ГЕРБ. Мнозина се правят, че не забелязват и премиерските посещения при Царя във Врана. Партията на Симеон обаче предпочете познатия партньор БСП и тази седмица потвърди слуховете за общи дейности с левицата до изборите наесен.

Не можа да спре демонстрацията на единство дори поредният плосък пиар номер на Дянков. Даже май ускори стиковането на червени и жълти. Адашът на Царя извади един от трите варианта за тълкуване на успеха или неуспеха на операцията с външния дълг на Милен Велчев и го обвини, че ощетил България с 1 милиард лева за 10 години. Което не са 2-3 милиарда, които различни гадачи привидяха като изтекли за последната година под формата на контрабанда през митниците на родината.

Така въображаемият Велчевгейт се оказа слаба ракия на фона на реалния или както се казва по-често напоследък – на автентичния Тановгейт. А Дянков загуби доверието на едни от малкото икономисти, които досега не го критикуваха много, понеже използва имената им за недобре подготвена и още по-лошо осъществена пропаганда. Кой пък е казал, че пиарката му Бетина Жотева ги може тези неща. Все пак тя нашумя навремето от тв екрана с огнени очи и тежки въздишки. Не с красив ум. Притеснителното е само, че масрафът се плаща с държавна поръчка. Но нейсе...

Като сме заговорили за сценарии и занимаване на различни хора с това, което не им е работа, не пропускайте интервюто на Цвятко Цветков. След като казва професионалното си мнение по СРС-скандала, пуска умело слухове кой и защо има сметка от раздухването му, признава как сам той е подслушвал навремето и какво е посъветвал премиера неотдавна, старият полицай разправя, че бил станал член на Съюза на писателите. Пишел стихове!

За да завърша кръговата композиция, връщам се на Ванга. Права е Нешка Робева да се чуди по каква причина Господ е изпратил истинската гадателка (доказваме 80% успешност на прогнозите й) точно в България. Защо ни е притрябвала истинска врачка, когато си имаме толкова гадачи...

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !