Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Иван & Андрей провокират депутатки с неудобни въпроси

отпечатай новината

09.03.2011 16:40 | Видян 5054 пъти

Иван & Андрей провокират депутатки с неудобни въпроси

На 8 март ( вторник) студиото на Иван & Андрей се превърнa в истинско „Женско царство” заедно с Мая Манолова от БСП, Йоанна Кирова от ГЕРБ и Петя Раева от ДПС. Дамите отговаряха на неудобни въпроси като: „Възбуждат ли се мъжете от жени, облечени във власт?” и „Влияе ли редовният секс на поведението на жените в политиката?”. Трите депутатки разговаряха с Иван & Андрей за ролята на жените в политиката, за това наложиха ли се жените на водещи позиции, за модата в Парламента и за големите промени във визията на депутатките.

Въпреки различната си политическа принадлежност, Манолова, Кирова и Раева се обединиха около женското начало и това, че и трите празнуват 8 март.
На въпрос кой за тях е най-сексапилният мъж политик, Петя Раева изказа пристрастията си към Симеон Сакскобургготски като политик с европейско излъчване. Йоанна Кирова подкрепи финансовия министър Симеон Дянков. А Мая Манолова се произнесе с доза ирония: „Скъпо облечен е министър Цветанов, но това не е достатъчно!”.

Представителката на ГЕРБ определено подкрепя идеята следващият президент на Република България да е жена. „Демокрацията не е толкова добра, когато процентът на жените в политиката е по-нисък!” – изказа се Кирова. Тя е на мнение, че вече се правят големи стъпки по отношение на по-доброто възприемане на жените в политиката. Снахата на бизнесмена Киро Киров вярва, че: „Зад всяка успяла жена, трябва да има едно мъжко рамо!”.

Привърженичката на БСП пък изтъкна по-добрите качества на жените в политиката, пред тези на мъжете. „Жената може да върши няколко неща едновременно!” – убедена е Манолова. Това е голям плюс на жените, в сравнение с мъжете, на които, извършването на няколко дейности наведнъж не се отдава, смята тя. Депутатката от БСП, е на мнение, че за съжаление жените вършат по-скоро черната работа.

„Зад една успяла жена стои много труд!” – добави социалистката. Според нея жените в политиката не могат да си позволят да са крехки дами, а трябва да действат като мъжкарани, за да са равнопоставени с мъжете. Тя бе категорична, че са нужни правила, късаещи българската жена днес. Мая Манолова не пропусна случая да хвърли камъни в градината на политическите си опоненти от ГЕРБ като заяви: „Нивото на този Парламент не е много високо!”.

Петя Раева от ДПС коментира, че жените по-често си правят комплименти помежду си, отколкото да разчитат за това на мъжете. Няма разлика в отношението на мъжете към нея преди и след влизането й в политиката, споделя тя. Дори понякога мъжете се плашат и избягват жени, облечени с власт, смята Раева. „Мъжете харесват жени с излъчване на фолк певици!” – добави депутатката. Според нея, ако жените се разбирали с мъжете, нямало да се привличат. Петя Раева определя като грешка на жените това, че правят твърде много компромиси. Защитничката на „Движение за права и свободи” призова жените да не чакат друг да им обърне внимание, а да бъдат по-смели и да вземат нещата в свои ръце. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !