Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Сливенски вятър

отпечатай новината

25.03.2011 10:38 | Видян 3663 пъти | Гласували 2

Сливенски вятър

ВЯТЪР И МЪГЛА остана след случая със заложниците в Инвестбанк Сливен – първи по рода си в цялата история на България. Вятърът е нещо твърде характерно за южния град, а мъглата е около комуникацията по разтърсващата сага.

Първо не стана ясно как 28-годишен похитител се е справил със съпротивата на двама лицензирани и въоръжени охранители и седем-осем служители в сливенския клон, който е един от най-важните за банката изобщо.

Второ не се разбра 9-часовото мълчание на вътрешния министър Цветан Цветанов. Вярно, човекът бил в Лондон. Тогава защо някой от заместниците му не взе думата по случая. Все пак говорим за първото в историята похищение на хора, съчетано с обир в българска банка. Такива неща, особено пък при победена престъпност, се случват едно на милион. И не могат да бъдат отминавани просто така.Разбира се, добрият край заслужава поздравеления, но не оправя всичко.

Сега поне остава да си помечтаем историята с Инвестбанк, която е много по-голяма от конкретния факт на похищението, да бъде разчоплена из основи. Липсата на отговори и търсенето на проблема там, където го няма, не ще помогне на никого.

Темата със заложниците, по ирония на съдбата, е водеща и за Супер 19’. Държаната от диктатора Кадафи зад решетки в продължение на 8 години Кристияна Вълчева се изповядва пред нас за проклятията, които стигнаха полковника.

Разказваме и за сина му Ал Саади, който се прочу у нас, след като чрез бТВ стана известно, че са приятели с Мис България 2001 Ивайла Бакалова. Показваме и папарашки снимки на немирника.

Обърнете, моля, внимание и на интервюто с Владо Каролев. Интересно е да се прочете неговото обяснение дали заедно с двама министри с очила не извиват ръцете на Русия по казуса АЕЦ Белене.
Налага се да си пожелаем по-добри новини до другия петък!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !