Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Родна актриса шокира италианци

отпечатай новината

05.05.2011 10:00 | Видян 4202 пъти

Родна актриса шокира италианци

Младата българска актриса Марта Янева хвърлила в истински шок италианските кинаджии по време на снимките на филма "Сбогом, мамо". От екипа на продукцията, която от утре тръгва и по родните кина разкриха, че Янева пристигнала за снимките в Италия само три месеца след като родила дъщеричката си Ана-Надежда. Тя хвърлила в недоумение всички, като се появила на снимачната площадка с бебето. Всички били убедени, че няма да се справи.

Актрисата подходила суперпрофесионално, като бързо си правела сцените за да е възможно най-дълго с бебето. "Участието в тази продукция бе невероятен шанс за мен. Нямаше как да го пропусна. Успях да навляза в ритъм само три месеца след като родих, което много ме радва", коментира самата Янева.

Една от звездите в хитовия сериал Стъклен дом Илка Зафирова, която също участва в "Сбогом, мамо" пък не скри, че е била силно впечатлена от професионализма на екипа. "Имахме страхотни моменти като екип по време на снимките в Искрец.

По същото време имах участия и в спектакли из цялата страна и не бях особен оптимист, че ще се справя. От екипа на филма обаче подходиха страхотно професионално - веднага след снимки с кола ме караха за представление и после по най-бързият начин ме връщаха на снимачната площадка", разказа Зафирова.

Снимка:

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !