62-годишен таксиметров шофьор търси...

62-годишен таксиметров шофьор търси жена. Да не се казва...

Израел ликвидира командир на Хизбула...

Късно снощи израелски удар в Южен Ливан е отнел живота...

Американците сложили капана за Строс-Кан

отпечатай новината

22.05.2011 09:00 | Видян 2917 пъти

Американците сложили капана за Строс-Кан

Американските служби са дали рамо на Никола Саркози и са заложили капана за шефа на МВФ Доминик Строс-Кан. Финансистът, който се очакваше да бъде следващият президент на Франция, беше арестуван заради предполагаем опит за изнасилване на камериерка. При това болен от СПИН.

Шоуто се разигра в хотел от френската верига Софител насред Ню Йорк. Изненадващо обаче и двете съпруги на Строс-Кан, бившата и настоящата, твърдо застанаха зад него като обявиха, че става дума за капан. Сякаш, за да потвърдят думите им, американските медии доволно излъчиха обвиненията срещу финансиста и баща на еврото, но така и не дадоха думата на неговата защита.

Предполага се, че акцията срещу Строс-Кан е благодарност за това, че Саркози отмени Щатите и първи атакува Кадафи. Това пък бе отговор на доказателствата, представени пред световните медии от либийския лидер, че е изсипал сериозни суми за избирането на френския президент през 2007 година. Преди скандалът да се е разгърнал, Саркози удари безмилостно Либия.

Сега, когато войната се очертава да свърши, явно той е притеснен, че темата за милионите, взети от Кадафи е на път отново да се завърти в медиите. От това пък щеше да се възползва основният му конкурент за изборите Строс-Кан. Сега той е елиминиран политически.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !