Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

4Fun раздават 5 двойни билета за концерта на Стинг

отпечатай новината

01.06.2011 13:00 | Видян 3406 пъти

4Fun раздават 5 двойни билета за концерта на Стинг

София, 1 юни 2011 г. - VIVACOM дава шанс на десет почитатели на Sting да спечелят безплатни билети за концерта от грандиозното музикално турне Symphonicity Tour в София. За да участвате в играта, трябва да отговорите правилно на няколко въпроса за музика, която можете да чуете на страниците на музикалния портал на VIVACOM. Всички, които познаят правилните отговори, ще участват в томбола за пет двойни билета за концерта на Sting в София. Победителите ще бъдат обявени на 3-ти юни 2011 г. до 18.00 часа в страницата на играта: http://www.4fun.bg/cjs/sting.html .

С подкрепата на VIVACOM фонд и портала за забавление 4Fun, българската публика ще може да се докосне до любимия си изпълнител и да се наслади на най-големите му хитове, изпълнени на живо в съпровод от симфоничен оркестър. Концертът е един от най-големите проекти за годината под шапката на VIVACOM фонд, чиято цел е да подкрепя стойностни събития, които обогатяват културния живот в страната. Безспорно Sting е и един от най-известните и обичани артисти в каталога на най-големия музикален мейджър в света UNIVЕRSАL МUSIC, чиито артисти можете да слушате и сваляте легално от портала за забавление 4fun.bg на VIVACOM.

Само след няколко дни многобройните почитатели на творчество на Sting в България ще могат да се насладят не само на изпълненията на виртуозния му бенд, но и на истински симфоничен акомпанимент, което е и причината за наименованието на турнето – Symphonicity Tour 2011. Уникалното за събитието в София е, че световната звезда ще застане на една сцена с музикантите от Софийската филхармония, която ще го придружава и на концерта му в Букурещ.

Българите ще свирят под вещото диригентство на младата американска звезда Сара Хикс.
Феновете на британския изпълнител ще могат да чуят любимите си песни като Englishman in New York, Russians, If I Еver Lose My Faith in You, Desert Rose, и Fields of Gold и парчетата на Police - Every Little Thing She Does Is Magic, Roxanne, Next to You и Every Breath You Take.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !