Кралица Камила разкри любимите си...

Кралица Камила е предоставила първите си кралски права...

Конфликт на интереси с новия шеф на...

В конфликт на интереси като председател на Сдружение...

6 българки се класираха на музикален конкурс

отпечатай новината

06.06.2011 11:40 | Видян 2008 пъти

6 българки се класираха на музикален конкурс

Обявиха имената на 100 участнички от 41 държави, които преминават във втори кръг на състезанието AVON Voices – първият международен онлайн конкурс на компанията в търсене на певчески таланти. 100 състезатели от общо 178 от цял свят бяха избрани да достигнат до втори чрез онлайн публичен вот и съдийска оценка. Сред избраните таланти са и шест от българските претендентки, които само преди месец летяха до Париж, за да заснемат своите професионални видеа. До 20-ти юни публиката може да ги види и да гласува за фаворитите си на www.AvonVoices.com.

Повече от 1,7 милиона души от цял свят гласуваха в първата част на състезанието. Кулминацията на конкурса ще бъде по-късно през есента, когато 10 финалисти от цял свят ще запишат химн, композиран от Даян Уорън. Неговата премиера ще бъде на живо на годишната гала вечер на фондацията за жени нa AVON в Ню Йорк.

По време на гала вечерта двете победителки ще бъдат обявени и ще получат възможност да издадат професионален албум. Финалистките ще бъдат избрани отново чрез комбинация от публично онлайн гласуване и съдийска оценка. Съставът на журито включва много известни представители на музикалната индустрия, сред които: Фърги, шесткратен носител на Грами; Даян Уорън, легендарна авторка на песни; Наташа Бедингфилд, оминирана за Грами певица и авторка на песни; Лея Салонга, филипинска певица и актриса; Валерия, руска сензация; Делта Гудрем, австралийски „изпълнител на десетилетието”; Шийла И., номинирана за Грами артист-перкусионист; Дейвид Пак, носител на Грами певец, композитор и музикален продуцент; Ивет Сангало, най-известната бразилска поп-изпълнителка; и Мая, колумбийска певица.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !