Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Пиронкова сред топ красавиците на Ролан Гарос

отпечатай новината

06.06.2011 17:00 | Видян 5781 пъти

Пиронкова сред топ красавиците на Ролан Гарос

Първата ни ракета при тенисистките Цветана Пиронкова не успя да се измъкне от състезателната дупка, в която попадна в последната година и на Откритото първенство на Франция. Въпреки че отпадна още във втория кръг на надпреварата, отстъпвайки на аржентинката Хисела Дулко с 4:6, 2:6, 23-годишната пловдивчанка остави забележителна диря по кортовете на Париж с чара си, съобщава racketi.com.

Цвети намери място в Топ 5 на класацията на американския тенис сайт bleacherreport.com за най-атрактивните тенисистки на Ролан Гарос.
В материал под заглавие "Пет красавици, за които не сте чували" изданието представя своя избор на петте най-красиви състезателки на турнира.

"Пиронкова е разцъфтяваща хубавица. Спортът е в кръвта й, защото нейният баща и треньор е шампион по кану, а майка й е бивша състезателка по плуване", отбелязва американското електронно издание. В материала се посочва още, че българската чаровница е може би най-известна в тенис средите с победата си над Винъс Уилямс на миналогодишното издание на Уимбълдън, където успя да достигне до полуфинал с феноменални мачове.

Място в класацията на американския сайт са намерили и Виктория Азаренка от Беларус, Доминика Цибулкова от Словакия и германките Андреа Петкович и Юлия Гьоргес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !