Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Гръм и мълнии: Гонзовица става Светкавица

отпечатай новината

23.06.2011 10:20 | Видян 5618 пъти

Гръм и мълнии: Гонзовица става Светкавица

Гръм удари българския футбол вчера, след като се разбра, че новият член на А група Светкавица е наел на работа една от най-желаните жени у нас – плейбойката Светлана Василева. По всичко изглежда, че 23-годишната руса мълния, която дълго мачкаше чаршафите на мениджъра на Левски Георги Иванов-Гонзо, ще бъде консултант по сексуалните въпроси на треньора Пламен Донев.

Светлана била запленена от идеята да помогне на тима от родния си град Търговище да се укрепи в елита, като за целта щяла да дава методически съвети по тънката част.    
„Новакът в елитната ни футболна група Светкавица наесен ще гази родните грандове като ЗИЛ“, похвали се самата Гонзовица на официалния си сайт Hotarena.net. Лично президентът на Светкавица инж. Петко Матеев взел държавническото решение за привличането на шармантната красавица.

Hotarena.net изтъква важните моменти от биографията на г-ца Василева, заради които е била предпочетена от шефа пред кандидатурите на стотина други мераклийки: „Победителят от двубоите Светкавица - Левски е ясен още отсега. Никой друг не познава слабите постове (и ангели - б.а.) на треньора на Левски Георги Иванов-Гонзо по-добре от Светлана Василева. Срещите на мълниите с ЦСКА също са вързани в кърпа. Вратарят на армейците Иван Караджов е пробит отдавна - привиждат му се свирки без ръце. Значи и головете ще ги пуска без ръце.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !