Киро цитира гола поетеса с нелепи...

Вече съм напълно убеден, че някой целенасочено подхлъзва...

Дарина с ЧРД на Ибиса: Фото на ден

Мултивдовицата Дарина Павлова изкара чудесен рожден ден...

Заловиха Явор Бахаров с марихуана

отпечатай новината

15.07.2011 09:00 | Видян 4037 пъти

Заловиха Явор Бахаров с марихуана

Станалият известен с участието си в сериала „Стъклен дом" Явор Бахаров е бил задържан късно снощи за притежание на наркотици.

По-малкият брат на друг български актьор - Захари Бахаров е бил спрян за рутинна проверка късно вечерта в сряда на столичната ул. "Раковски". При претърсване ченгетата са открили у него 75 гр. марихуана.

Веднага е бил отведен в районното управление, където е прекарал нощта, като сутринта е бил освободен, съобщиха от пресцентъра на МВР. От там допълват, че той е “известен на полицията за хулиганство”.

Материалите по случая са докладвани в Софийската районна прокуратура, която трябва да прецени по кой член от Наказателния кодекс да повдигне обвинение на актьора. При подобни случаи с доза по-малка от грам, прокуратурата понякога ги считала за маловажни, въпреки че държането на еднократна доза е престъпление по Наказателния кодекс.

Ако количеството открито у Бахаров се сметне за незначително той ще бъде глобен до 1000 лева.

По случая с хулиганството,  Явор Бахаров бил задържан в полицията, след като счупил стъкло на автомобил пред парламента през 2007 г. Разследването по случая било приключено от дознател в СДВР и е предадено с мнение за съд, допълва още blitz.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !