Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Ейми предрусала с хероин

отпечатай новината

02.08.2011 15:30 | Видян 2936 пъти

Ейми предрусала с хероин

Тони Адзопарди разказва, че помогнал на Ейми да се снабди с дрогата сутринта на 23 юли. Той обаче не подозирал какъв ще е краят за изпълнителката. Разкритията му за пореден път разбиват на пух и прах усилията на семейството да Уайнхаус да изчисти имиджа ѝ на наркоманка. С това разкритие за пореден път теорията, че свръхдоза е причинила смъртта на Ейми, излиза като водеща, въпреки факта, че аутопсията не я потвърди.

За последните часове Ейми Тони разказва и за таблоида "Дейли мирър". 56-годишният мъж и певицата се засекли в нощен бар, а след като Уайнхаус споделила, че иска да се сдобие с крек и хероин, наркодилърът решил да ѝ помогне. Преди полунощ на 22 юли двамата се качили в такси и заминали за квартира в Уест Хемпстед". След като взели това, от което имали нужда, Уайнхаус оставила 1200 паунда и Тони я придружил до дома ѝ.

"Разказвам всичко това, защото искам роднините ѝ да знаят, да намерят своите отговори, вместо да се чудят какво е взело живота на детето им", обоснова медийната си изява наркодилърът.

Междувременно след смъртта на Уайнхаус оглави британския чарт, показват предварителни данни от продажбата на албуми и сигнали през последната седмица, съобщи, Би Би Си. Най-известният албум на певицата Back to Black, който след издаването си преди 5 години постигна небивал успех,може отново да се изкачи на първото място в класациите на най-продаваните плочи във Великобритания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !