Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Появи се дъщеря на Ейми Уайнхаус?

отпечатай новината

02.08.2011 18:00 | Видян 3412 пъти

Появи се дъщеря на Ейми Уайнхаус?

Стана ясно, че шеметната дива на британския поп е възнамерявала да си осинови момиченце, което срещнала на карибския остров Сейнт Лусия.

27-годишната Уайнхаус се сближила с 10-годишната Даника през 2009 година, когато почивала на Карибите. Тя била внучка на собственици на бар, в който Ейми често запивала. По думите на бабата на детето, двете станали неразделни още щом се запознали.

"Ейми се разхождаше с Даника по плажа, двете играеха заедно, яздеха коне", разказва 57-годишната Марджъри Ламбер.

Певицата имала сериозно намерение да осинови момиченцето и дори наела юристи за предстоящите процедури, твърди тя. И родителите на детето нямали нищо против. Майка й заявила, че сама не е в състояние да отгледа Даника, била безработна. Бащата на момиченцето - също безработен, живеел в Германия. Той на няколко пъти говорил с Уайнхаус по телефона за осиновяването.

"Ейми вече беше моята майка. Аз я наричах "мамо", а тя мен "дъще". Грижеше се много за мен. Ние се обичахме. Беше толкова прекрасна, а аз така мечтаех да живея с нея тук или в Лондон", цитират думите на детето западни таблоиди.

Малко преди смъртта си Ейми Уайнхаус резервила билети за Сейнт Лусия, където смятала да прекара август с Даника и да уреди нещата около осиновяването. Семейството на звездата обаче все още не е коментирало информацията за отношенията й с детето и плановете й да го осинови.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !