Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Златка Райкова ще играе проститутка в "Конан Варварина"

отпечатай новината

11.08.2011 10:15 | Видян 3435 пъти

Златка Райкова ще играе проститутка в

Български плеймейтки и певици участват в новия холивудски филм за Конан Варварина. Златка Райкова е в ролята на проститутка, а Стефка Берова става мадам.
Продуцентите на лентата, която в края на месеца ще е премиерна по кината на света в 3D формат, се прехласнали пред красотите на българките. Златка и другите жени стават робини, които след това са принудени да проституират, разкриха от екипа на най-скъпо струващата продукция, снимана у нас пред Монитор.

В надписите на новия „Конан” Златка Райкова ще бъде изписана като робиня №2. Там №1 ще бъде румънската красавица Алина Пушкау, прочула се с любовните си връзки с Вин Дизел и с бившия пилот от Формула 1 Еди Ървайн, допълват още dir.bg.

Когато били у нас и подбирали актьори и статисти, продуцентите на лентата решили да се обърнат към красавиците, снимали се голи по мъжките списания, и попаднали на Златка. С най-голяма роля от българските актриси във филма е Теодора Духовникова, която е жрица в храм. Ролята на Златка обаче е по-значима от нейната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !