Беззаконие: Авторите на Под прикритие...

Във връзка с публично обявените намерения на телевизията...

Презастрояване, Тибет: Фото на деня

Презастрояване, Тибет: Фото на деня

Випове се надцакваха в звезден турнир по табла

отпечатай новината

08.09.2011 13:30 | Видян 3143 пъти

Випове се надцакваха в звезден турнир по табла

Вече стана традиция Националният турнир по табла „Пломари” да събира на едно място играчи от цяла България и представители на светския, бизнес и спортен елит. Сред ВИП-играчите на тазгодишния финал,  блеснаха ТВ-водещият Ники Кънчев и колегата му от „Дарик” Валентин Райчев, подкрепяни от най-шумната и весела компания в залата. Късмета си опитаха и футболната легенда Наско Сираков, арх. Калин Диков, тазгодишната носителка на титлата Best Model of the World Ива Атанасова, изпълнителният директор на Лев Инс Стефан Софиянски, радио и ТВ-водещата Ива Дойчинова, главният управител на „Токуда” Ивайло Батинков, Андрей Едрев от „Островът на изкушението”, Виден Георгиев от Балканика Холдинг, бившият играч на баскетболния отбор „Левски-Спартак” Юм Уандие.

Въпреки доброто представяне на Уандие, Ива Дойчинова и Ники Кънчев, купата на ВИП-турнира, уикенд за двама в Св.Влас и кашон с узо заслужено грабна спортният меценат Ангел Бончев. Големият финал пък се разигра между Пламен Атанасов от Плевен и Александър Япраков от Благоевград. След оспорвана битка купата на „Пломари” 2011 и шестдневна почивка за двама в Палма де Майорка отидоха при плевенчанина. Гордият победител сподели с водещите на вечерта Гери Гочева и Шкумбата, че няма търпение да замине със съпругата си, която също е запалена по таблата, но отпадна на по-ранен етап в турнира.

Играчите бяха аплодирани от ТВ-водещия Краси Минев, Милена от „Тройка на разсъмване”, Румънеца, който обаче се появи без дуетната си половинка Енчев, Републиканският шампион по бокс Младен Манев-Нинджата, светският журналист и пиар Нина Никол, издателката Ваня Ханджиева и Мисис България 2008 Галина Недялкова.

Организаторите  се бяха погрижили гостите да не скучаят - освен, че отпиваха от ароматно узо, те се насладиха на изпълненията на Дичо, Марги Хранова, танцьорите от „Веда Джуниър. Безспорно градусът на купона се вдигна най-много с огнените гръцки ритми на Кали, която показа, че говори перфектно езика и изпълнява също толкова добре най-големите хитове на южната ни съседка. Това изненада приятно собствениците на марката, които обещаха догодина турнирът да е още по-вълнуващ.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !