Мария Бакалова ще снима с Райън...

Българската актриса Мария Бакалова ще участва в...

Ето как изглежда Airbus A380 отвътре

Ето как изглежда Airbus A380 отвътре

Джони Инглиш се завръща

отпечатай новината

09.09.2011 14:00 | Видян 5322 пъти

Джони Инглиш се завръща

Познатият на българската публика от ролята на Мистър Бийн, Роуън Аткинсън, се появи с Ролс Ройс на гала премиерата на филма „Джони инглиш се завръща” през изминалия уикенд в Сидни, Австралия.
Още в самото начало на церемонията, вниманието на червения килим заковаха впечатляваща група шаолински монаси, които с мечове и вериги изпълниха част от каскадите, заснети във филма. Малък екип илюзионисти, преоблечени като охрана, вдигнаха градуса на напрежението сред тълпата с неочаквани трикове, с които отмъкнаха часовниците на няколко нищо неподозиращи човека от множеството.

Освен режисьорът Оливър Паркър и продуцентът Крис Кларк, по червения килим преминаха и двете дами партниращи на Аткинсън в комедийния шпионски трилър. Джилиан Андерсън, звездата от ТВ сериала „Досиетата Х” и момичето на Бонд от филма „Джеймс Бонд: Не умирай днес” – Розамунд Пайк дефилираха в красиви дизайнерски ролки. Чаровните актриси се снимаха с многобройните австралийски фенове, раздаваха автографи и с охота коментираха ролите си в комедията за неповторимия шпионин Джони Инглиш. Кулминационният момент на събитието безспорно се оказа появата на британският комедиен актьор Роуън Аткинсън зад волана на специален прототип на Ролс Ройс, създаден за филма. Супер шпионинът „Джони Инглиш” и фантастичния му, гласово командван автомобил бяха придружени от внушителен охранителен конвой униформени британци на коне.

Противно на коментарите на Андерсън и Пайк колко трудно им е било да останат съсредоточени до британският комик по време на снимките, самият Аткинсън със съвсем сериозен тон изрази благодарност за честта да заснемат сцените в Бъкингамския дворец и да затворят някои от най-оживените лондонски улици, което обикновено се случва единствено за кралските особи.

В комедийния шпионски трилър „Джони Инглиш се завръща”, най-необичайният служител от тайните служби на Нейно Величество, трябва да спре група международни убийци, преди да елиминират един от световните лидери и да причинят всеобщ хаос. Научили за опита за покушение над китайския премиер, началниците му отново го издирват. През годините, в които топ шпионинът на МИ 7 е изчезнал от погледа на света, той е усъвършенствал неподражаемите си умения в далечна Азия.  Сега светът отново се нуждае от него и Джони Инглиш пак влиза в действие.

Има само един шанс за спасение, а за да разкрие заговорническа мрежа сред редиците на КГБ, ЦРУ и дори МИ 7, Инглиш трябва да използва най-новите технологични чудеса. В броените дни до конференцията на държавните глави, шпионинът трябва да прибегне до целия си набор от трикове, за да защити всички. Джони Инглиш може и да допусне катастрофа, но провал – никога!
Премиерата на „Джони Инглиш се завръща” в България е следващия петък, 16 септември 2011г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !