Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Христо Сираков заби Гонзовица

отпечатай новината

14.09.2011 12:45 | Видян 4939 пъти

Христо Сираков заби Гонзовица

Нова светска двойка шокира светския елит в столицата на парти преди дни. Ценителят на манекенки Христо Сираков си намери нова любовница само минути след като се появи на събитието. Очилатият бизнесмен свали мис „Плейбой” 2009 Светлана Василева, а накрая си тръгна с нея без да се притеснява от опулените очи на останалите присъстващи.

Силиконката, по-известна с прякора си Гонзовица заради бившата си връзка с футболиста Георги Иванов-Гонзо, видимо се зарадва на интереса на Сираков. Блондинката се предаде бързо на ухажването му и бе във вихъра на купона, танцувайки лудо с напористия си кавалер. Палавата плеймейтка Светлана видимо се наду, доволна, че е изпреварила всички присъстващи моделки и певици с добра партия. Гонзовица се лепна на известния плейбой и не го остави да скучае нито за миг.

С повишаването на алкохолния градус Ицо 100-те манекенки, както е прякора на Сираков, грабна на ръце Светлана и я понесе към дансинга с пошляпване по дупето. Тя пък закачливо взе да щипе бузите му. Присъстващи прогнозираха, че секс играта ще продължи на тъмно в дома на Сираков и наистина не след дълго палавият чичко си тръгна с Гонзовица.

Откакто не е с брадърката Зара, Ицо 100-те манекенки все по-често се появява с различни секс фурии. За негови приятелки се спрягаха щерката на Искра Радева Елена Станулова, манекенката Катрин Вачева и Гергана Райчовска, но нито една не го задържа дълго в обятията си. Светлана пък не крие, че има интерес предимно към заможни футболисти от „Левски”, но нищо чудно вече да е навита и на по-опитни партньори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !