12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Кейт Уинслет – сред най-добре облечените актриси на наградите „Еми“

отпечатай новината

20.09.2011 10:45 | Видян 3505 пъти

Кейт Уинслет – сред най-добре облечените актриси на наградите „Еми“

Джулиана Маргулис си спечели остри критики в Туитър заради роклята на Армани, която носи на церемонията по раздаването на наградите „Еми“ в Лос Анджелис снощи. Бялата дълга рокля без ръкави беше приета критично от сп. „Ю Ес Уикли“, което включи актрисата в своя топ три на най-зле облечените знаменитости. Маргулис отнесе по-голямата част от критиките за роклята с прозрачни камъни в горната й част. По-късно се разбра, че актрисата избрала тоалета си в последния момент – едва вечерта преди церемонията.

Въпреки това вниманието бързо се пренасочи към успеха на Маргулис на церемонията, след като тя отнесе статуетката за най-добра актриса в драматичен сериал“ за ролята си в „Добрата съпруга“. В речта си след спечелването на наградата тя благодари на съпруга си Кийт Либертал и призна, че й харесва да е неговата „добра съпруга“.

„Ю Ес Уикли“ включи в топ три на най-зле облечените звезди и манекенката Хайди Клум, която беше избрала бежова рокля на Кристиан Сириано, посочвайки, че тя не е „имунизирана от модни грешки“.

Актрисата от сериала Клуб „Веселие“ Хайма Майс, която носеше розова рокля на Зухаир Мурад също си навлече критиките на потребителите в Туитър, според които тя приличала на балерина или на ученичка в средно училище, празнуваща бала си.

Най-добре облечените знаменитости на церемонията според „Ю Ес Уикли“ са голямата победителка Кейт Уинслет, звездата от „Луди хора“ Кристина Хендрикс, Гуинет Полтроу и Оливиа Мън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !