30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Треньори на ЦСКА и Левски в националния

отпечатай новината

22.09.2011 09:00 | Видян 1918 пъти

Треньори на ЦСКА и Левски в националния

Помощник-треньорите на Левски и ЦСКА Тони Здравков и Светослав Петров ще влязат в щаба на новия национален селекционер Михаил Мадански за приятелския мач с Украйна на 7 октомври в Киев и за европейската квалификация с Уелс на Националния стадион „Васил Левски“ на 11 октомври.

Мадански проведе разговори с ръководствата на „сини“ и „червени“ и получи тяхното съгласие да използва услугите на Здравков и Петров по време на лагера на държавния ни тим. Отборът се събира в Правец на 3 октомври в 14 часа.

„Определено съм много изненадан, трогнат и развълнуван от това назначение. Да работиш за националния отбор на България е огромна чест”, призна Здравков. ”Обади ми се лично Мишо Мадански, който ме попита дали имам желание да работя с него в екип. Моят отговор беше, дали има позволението на ръководството в Левски. Той ми призна, че всичко е уточнено. Трябваше само аз да приема. Пак ще повторя, да работиш за България е голяма чест.

В момента, в който се обадих да попитам Георги Иванов, той каза, че изборът е изцяло мой. Той ми заяви, че в Левски са съгласни да помогна на националния отбор. Когато става въпрос за националния отбор на България, не трябва да има разделение между Левски, ЦСКА, Литекс и т.н. Не бива да има клубни пристрастия. Трябва да има една посока, една цел, а тя е националният отбор на България да върви. Той е на всички българи и като побеждава радва всичките привърженици”, каза още Тони Здравков.

Източник: vsekiden.com

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !