Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Бунт в "Етажна собственост"

отпечатай новината

19.10.2011 14:45 | Видян 2139 пъти

Бунт в

В 4-ти епизод на сериала, сниман от Идалго продакшънс, домоуправителят под чехъл Величко (Явор Гигов) отхвърля тежкото иго на властната си жена Мими (Милица Гладнишка) и внезапно го удря на сладък, разгулен живот, усещайки най-накрая вкуса на свободата. Причината е негов стар приятел и бивш състудент от института, изгонен от жена си, който домоуправителското семейство Драмбозови е принудено да приюти уж само за една нощ.

Тази нощ обаче се превръща в няколко дни, за които натрапникът успява да се забърка в страшни каши, скандализирайки почти всички съседи от блока в „Надежда”. Как ще завърши бунтът и какви жертви ще даде? Дали иначе изпълнителният Величко ще избере свободата или дома и стария си живот, ще разберем в четвъртък вечерта.

И останалите съседи имат големи притеснения. Общината им налага солена глоба заради нарушени правила за пожарна и аварийна безопасност в блока. Военният Джамбазов (Антон Радичев) и този път взима нещата в свои ръце с готов план за действие при бедствени ситуации.

За целта Джамбазов организира подготвено лично от него обучение по безопасност в случай на аварии, което е на път да се превърне в катаклизъм. В разгорелия се огън на снимачната площадка куриозното обучение се превърнало в истински екшън, а актрисата Милена Маркова дори си навехнала безименния пръст на дясната ръка, който все още я боли.

В четвърти епизод проблеми има и героинята на Невена Бозукова - Теменуга. Теменуга Балабанова е разстроена, защото остава на улицата, след като леля й – Незабравка Мустакова, приписва апартамента на чужд човек. Кой изненадващо ще приюти бездомната Нушка, ще стане ясно в „Етажна собственост” на 20. октомври от девет вечерта по Нова ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !