Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Джак Спароу налюскан до козирката

отпечатай новината

28.10.2011 14:15 | Видян 2258 пъти

Джак Спароу налюскан до козирката

Aктьорът Джони  Деп удиви почитателите си на премиерата в Ню Йорк на новия си филм "Дневникът на алкохолика", като се появи изключително изтощен, до такава степен, че не можеше да се държи на краката си и трябваше да разчита на бодигарда си буквално да го пренесе през червения килим. Във  филма   звездата  се превъплъщава в журналист, който     злоупотребява    с алкохола.  

На   премиерата Джак Спароу се явил пиян до козирката. Един от охра-нителите на Деп трябвало да го подкрепя постоянно.

Бодигардът  бил  заснет да придържа актьора и да го отвежда към очакващите го пчитатели,  след което го крепял пред обективите на медии от цял свят. "Деп  изглеждаше напълно изтощен", съобщи очевидец.

Бодигардът буквално трябваше да го държи изправен през  цялото време, докато беше на червения килим. Той го свали от колата, а след това  буквално го сложи на земята, пренесе го до почитателите му и му подаде химикалка.

След това го понесе отново, за да позира пред фотографите, а после го придържаше изправен, докато влезе в киното. Деп, изглежда, не можеше да се държи на краката си без помощта на охранителя", допълни източникът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !