Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Камелия Тодорова пробута щерка си на "Евровизия"

отпечатай новината

16.11.2011 13:00 | Видян 3216 пъти

Камелия Тодорова пробута щерка си на

Люта ще бъде битката за „БГ Евровизия" тази година и това е единственият шанс конкурсът да стане поне малко интересен за родните зрители. Вече са ясни част от участниците, които са подали свои песни в БНТ и „Всеки ден" научи, че сред тях е дъщерята на Камелия Тодорова - Рахел. Лолитката, която пее с майка си от години, ще  се пробва на престижния форум, а слуховете вече я отреждат на първото място в локалното класиране.

„Кеми ще изоре света, но ще я направи финалистка", коментират с ирония из „Сан Стефано". Остава обаче един въпрос и той е как майката орлица ще се пребори със звезди като Азис, Софи Маринова, Деси Слава и Марги Хранова, които също са заявили участие в „Евровизия", и то с нелоши парчета.

Някои от изпълнителите дори са дали по две песни като застраховка, че поне едната ще бъде одобрена. Освен това Азис е далеч по-атрактивен от Рахел, знае как се прави шоу и това му дава известна преднина пред останалите. От друга страна обаче, по време на предизборната кампания, в която Кеми участваше като вице на Димитър Куцаров, джаз певицата е натрупала доста контакти на високо ниво и именно това ще бъде нейният коз в битката за финала на „БГ Евровизия". Остава въпросът дали принципната дама, бореща се срещу монополите у нас, ще се възползва от влиянието си или не.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !