Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Шарън представя Фей Дънауей в Cannes...

Самата Фей Дънауей - феята на 70-те и 80-те години в...

Ваня Цветкова плаши мъжете

отпечатай новината

16.11.2011 13:30 | Видян 3326 пъти

Ваня Цветкова плаши мъжете

Звездата на сериала „Седем часа разлика" Ваня Цветкова все още не е намерила мъжа на живота си. Блондинката, която е считана за секс символ след незабравимите си сцени с Иван Иванов, трудно се доверява на партньорите си. „Не съм го срещнала, след като съм разведена и съм сама толкова години", коментира личния си живот Ваня Цветкова наскоро.

Именно времето, прекарано с първия и съпруг, неминуемо се е отразило на по-нататъшното й поведение спрямо мъжете. „В момента, в който забременях и му бях в кърпа вързана, той престана да ме забелязва. Разбрах, че се е оженил за мен не защото държи на мен, защото ме обича, а защото съм някоя. Сигурно си е мислил, че като се ожени за „някоя" и той става „някой"... но ме спаси. Научи ме сама да се оправям, сама да отгледам сина си, да съм независима...", сподели звездата.

Преди време актрисата призна, че причината да няма мъж до себе си е в самата нея. „Просто съм много егоцентрична. Трябва да си готов да дадеш, за да получиш. Аз не съм готова... Не знам. Не ме харесват мъжете по някаква причина. Какво да се прави. Човек има едно, друго няма", обяснява Ваня.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !