Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Напрежение до последната секунда в...

След 11 епизода, изпълнени с множество мистериозни...

Бонка на Юксел пее на Руския бал в Правец

отпечатай новината

16.11.2011 14:00 | Видян 3878 пъти

Бонка на Юксел пее на Руския бал в Правец

Бившата съпруга на телевизионния водещ Юксел Кадриев ще пее на Петия Руски бал в България. Бонка Георгиева ще пристигне в хотел RIU-Правец с една от лимузините на лорд Евгени Минчев, който е организатор и домакин на бала.

Бонка ще изпълни три арии на руски композитори а в програмата се очакват още изпълнители на класически руски произведения, засега пазени в тайна.

Специално за петото издание на изтънченото събитие, пристигат и братовчедите Романови- Александра и Ростислав- племеници на руския престолонаследник принц Димитрий Романов.

За тях е предвиден президентския апартамент на шикозния хотел в Правец а в програмата им е включено посещение на родната къща на Живков и СПА процедури в центъра на Виктория Кесаровска.

За да дама на лорд Минчев се предвижда бизнесдамата Мерлина Арнаудова, която вече краси специалните маси на последните няколко бала на светския олигарх.

Благотворителната томбола включва новогодишен куверт в хотел Премиер – Luxury Mountain Resort в Банско, както и много бижута . 

Руският бал ще се проведе в същата зала, в която се ожениха Николета и Валери Божинов, но менюто, украсата и програмата ще са на съвсем различно ниво, твърди организаторът.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !