Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Стъки срещу Нокаута за ЧНГ

отпечатай новината

17.11.2011 11:15 | Видян 2123 пъти

Стъки срещу Нокаута за ЧНГ

Станислав Недков-Стъки ще продължи похода си към славата с нов бой срещу бразилец в октагона на най-голямата ММА компания - UFC. След като на 28 август 29-годишният гладиатор от Велико Търново, който е съпруг на бившата депутатка Юлиана Дончева, направи на пихтия Луис Каней в UFC 134 и завоюва първа победа за българин в най-популярната юмручна верига на планетата, на 14 януари догодина ще излезе срещу сънародника му Фабио Малдонадо в UFC 142. 

Сблъсъкът обещава да е изключителен, като се има предвид, че Стъки има 12 победи от 12 мача, като 6 от тях са с нокаут, а 4 – със събмишън., а 31-годишният му съперник като боксьор има 22 успеха, 21 от които с нокаут. В UFC Малдонадо е с 18 победи и 4 загуби, а за последно участва на  The Ultimate Fighter, сезон 13, когато на финала отнесе пердаха от Кили Кингсбъри.

Стъки е роден през декември 1981 г. във Велико Търново. Завършил е бившето спортно училище, сега СОУ Г. С. Раковски, и е възпитаник на младежкия клуб по борба Царевец Етър-93. Победата му над Луис Каней го вкара в Топ 100 на най-добрите бойци в света.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !