12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Съсипана от изневярата, Капка била пред самоубийство

отпечатай новината

23.11.2011 10:30 | Видян 7124 пъти | Гласували 1

Съсипана от изневярата, Капка била пред самоубийство

Съсипана, обезверена, излъгана и предадена. Видимо отслабнала и посърнала. Така изглежда Капка Сидерова сега, след като съпругът й Волен се прехвърли върху по-младата и напориста депутатка от „Атака” Деница Гаджева, след като изхвърли доведения си син от партията и забрави за съвместния им живот и всичко, постигнато на базата на съвместни усилия и работа.

Така може да се чувства само жена, която е дала всичко от себе си за мъжа когото обича, била е за него партньор в семейството, в работата, в изграждането на общите им идеали, стояла е рамо до рамо в трудностите и успехите.
Преди почти половин година, когато Капка хваща Волен да интимничи с 28-годишната тогава Деница в хотел, приказката за нея приключва. Близо двайсетгодишната им любов и съмишленичество са осквернени и връщане назад няма. Като типичен представител на мъж на определена възраст, Волен не изживява просто афера с младо маце, а тотално загубва акъла си, казват запознати.

Гаджева измества Капка навсякъде – в леглото, в партията, във вестник „Атака”, във всичко, което до този момент семейство Сидерови са правили заедно. Болката е огромна, защото Капка не е само съпруга. Тя беше равноправен партньор и съратник във всяка сфера от живота на партийния лидер.
Единственото решение, което тя може да вземе към момента, е да избяга. Капка спира телефона си, събира си багажа и изчезва в къща в провинцията, където се затваря съвсем сама, в опит да осмисли случилото се и да събере разбития си живот. Там тя остава няколко месеца, в които всеки ден е мъчителен, защото й се налага да приеме действителността, в която трябва да продължи да съществува. А и защото все някой ден трябва да се прибере и да се сблъска лице в лице с фактите. Нейни приятелки казват, че няколко дни Капка дори се е крила в Женския метох в Самоков, за да търси път за погубената си душа.

Фактите са следните – Волен напуска семейното им жилище и заживява с Деница. Следва провал на изборите за партия „Атака”, след който евродепутатът и доведен син на Сидеров Димитър Стоянов иска оставката на лидера. В парламента атакуват Волен с въпроси за връзката му с Гаджева, той заявява, че това няма нищо общо. Съзира опит да бъде унищожен, при това го приписва на Капка, която действала в колаборация с Бойко Борисов. Междувременно още депутати напускат „Атака”.

Деница Гаджева отрича да има връзка с Волен, той самият също го прави, макар и на етап, в който вече няма смисъл, защото отношенията им са публична тайна. Митко Стоянов пък е принуден да отговори на въпроса, заради майка си ли иска оставката или по политически причини. Той е повече от категоричен – резултатът от изборите е достатъчна причина. Реакцията на Волен е рязка, още на следващия ден той изключва доведения си син от партията. И заявява, че срещу лидера има заговор.

През цялото това време Капка не е обелила и една дума, не е хвърлила един упрек и не се е показала по нито една телевизия. В момента тя е в Столичния общински съвет. Казва, че не иска да говори за нещо толкова лично.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !