12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Ексшофьорът на Сидеров: Волен се затваряше нощем с Деница в кабинета си

отпечатай новината

24.11.2011 14:00 | Видян 4431 пъти

Ексшофьорът на Сидеров: Волен се затваряше нощем с Деница в кабинета си

Сапунката в “Атака” продължи да се разгръща, след като бившият шофьор на Сидеров Ивайло Нинов сподели още пикантни подробности около интимната връзка на лидера си. Деница Гаджева влизала в кабинета на лидера на Атака Волен Сидеров през нощта. Двамата се заключваха и трябваше да ги чакам до 1 през нощта, разкри пред бТВ Нинов.

Бившият шофьор в партията поднесе и поредни данни за разхищения на партийни пари. Оказва се, че фирмата на неуспелия кандидат-кмет на Атака в София Николай Пехливанов е извършила ремонта в централата на Атака на Врабча 1 и на редакцията на вестника. Реално ремонтът не струва повече от 80 000 лева, а са осчетоводени 330 000 лв., заяви Нинов. Всъщност били сменени само плочките и дограмата на централата.

В същата схема били поръчани 40 000 пластмасови химикалки, като едната струвала 3,80 лв. Проверихме оферти на фирми железни химикалки с печат и те струваха 1,20. Разликата е отишла в нечий джоб, гневен е Нинов. Вчера се пусна и слуха , че на Сидеров е бил подарен апартамент във френската столица Париж. При обиколките в страната Волен Сидеров предпочиташе петзвездни хотели и правеше сметки по 5-6000 лв. Той пуши пури за 120 лв., докато народът гладува. Това е народният човек, който твърди, че е националист, патриот, а си прави каквото си иска, разкри Ивайло Нинов. Продължавали слуховете, че на Сидеров е подарен апартамент в Париж и че притежава вила на Лазурния бряг.

Хората в партията обаче не били възнаграждавани така щедро. Шофьорът на лидера също е пострадал, тъй като от 2007 г. до 2009 не са му внасяни осигуровки.

Когато плащането започнало, първо те били изплатени върху 500 лв, после 503 лв, а накрая 1200 лв.След това сумата отново паднала до около 600 лв. Шофьорът призна още, че е раздавал по 100 лева на хора, които участвали в митинг на „Атака“. За мелето пред джамията „Баня башъ“, Нинов разказа, че Волен е накарал Деница Гаджева, като шефка на младежката организация, да извика най-крайната група атакисти от Габрово. Агитката била водена от скинхедс и редовно била призовавана да се явява на митинги на партията.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !