Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Звезди се обединяват за благотворителна кауза

отпечатай новината

01.12.2011 12:00 | Видян 2325 пъти

Звезди се обединяват за благотворителна кауза

Три от най-чаровните изпълнителки на „Пайнер”- Яница, Магда и Кали ще се вклучат в благотворителният концерт под наслов „Да подарим дом и топлина на още едно дете”, който ще се проведе в гр.Златарица на 10 декември от 19.00 в местното читалище „Развитие”.

В концерта със изпълнения ще се включат и децата от центъра от семеен тип град Златарица.

Организаторки на благотворителният концерт са топ-гримьорката Аделина Цанева и коафьорката Виолета Великова.Двете момичета се заемат с тази нелека задача,защото остават възхитени от децата и персонала на центъра от семеен тип в град Златарица.

Целта на концерта е набиране на средства за разширяване и подобряване условията на живот на дечицата настанени в центъра. Самият център е изграден по европейски стандарт и предлага на децата среда,близка до семейната,задоволява тяхните потребности и им осигурява денонощна грижа и образователни и здравни услуги.цената на билета за събитието е 10лв.

Водеща на благотворителният концерт ще е водещата на радио „Романтика”-Бети Методиева. Подкрепете и вие тази инициатива.Идва Коледа...нека сътворим чудо за тези дечица,които си нямат никой.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !