Бриджит Бардо: 4 брака, 100 любовника...

Серийната съблазнителка Бриджит Бардо пленяваше кино...

Mazda с нов кросоувър

По време на изложението в Китай Mazda представи концепта...

A$AP Rocky с дебютен сингъл

отпечатай новината

09.12.2011 13:15 | Видян 1156 пъти

A$AP Rocky с дебютен сингъл

Рапърът Раким Майерс или повече популярен с артистичния си псевдоним A$AP Rocky е най-новото попълнение на лейбъла Sony/RCA. През лятото на тази година издава първия си микстейп, озаглавен „Live Love A$AP” като сингълът "Peso" е подкрепен от най-слушаната радиостанция в Ню Йорк  - Hot 97.

Видеоклиповете към парчетата "Peso" и "Purple Swag", които A$AP Rocky пуска в интернет предизвикват огромен интерес от страна на феновете и имат вече няколко милиона гледания в youtube.com. Скоро след това A$AP Rocky подписва договор със Sony/RCA. 

 Хип хоп изпълнителят е роден през 1987 в Харлем и е кръстен на рапъра от хип хоп дуото Eric B. & Rakim. A$AP Rocky има трудно детство в Харлем, когато е на 12 години баща му влиза в затвора за продажба на наркотици, а една година по-късно по-големият му брат е убит. Тази трагедия преобръща живота на младежа и той се отдава на музиката и реденето на хип хоп рими, докато с майка му търсят спасение в кризисен център за жертви на насилието. A$AP Rocky е голям почитател на хип хоп групата „Diplomats”  от Харлем.

Негови кумира са също „Three 6 Mafia”, „Mobb Deep”, „Wu-Tang Clan”, „UGK” и „Bone Thugs-n-Harmony”. През 2007 година,когато се премества с майка си в Ню Джърси, Раким Майерс се присъединява към екипа на групата „ASAP (Always Strive and Prosper)” и приема сценичния псевдоним - A$AP Rocky. В момента A$AP Rocky и RCA работят върху предстоящия албум на изпълнителя.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !