Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Гражданинът Х вече се гаври с полицията

отпечатай новината

14.12.2011 09:45 | Видян 1863 пъти

Гражданинът Х вече се гаври с полицията

38 подпалени автомобила за няма и два месеца. Това е парещата статистика в София, където нощем върлува някакъв ненормалник и апапите му. Онази вечер Гражданинът Х (както се  казва филмът за мрачния съветски човекоядец Андрей Чекатило) си направи гаргара с полицията, като драсна клечката на 3 коли под носа на СДВР. 2 факли пък озариха небето над  Люлин. Всъщност от там подпалвачът започнал поредната си акция. В 00,15 часа е подаден сигнал за запалено Пежо 306, а 15 минути по-късно постъпило обаждане за лумнала Мазда.

Приблизително час и половина по-късно на ул. Добруджански край, срещу блок 1, в близост до СДВР, е подаден сигнал за палежа. Изгорели са Пежо, Волво и Фолксваген Пасат, нито една от които не е собственост на криминално проявено лице.

„Не става въпрос за един и същи човек или пък за една и съща група, която да е свързана с палежите на автомобили в София“, хвърли светлина върху версията на полицията старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР. Според него възможните мотиви са няколко, сред които е и този за лично отмъщение и саморазправа. Той уточни, че при палежите от предишните дни и последните има общи неща, но има и различия. Старши комисар Йорданов смята, че палежът в близост до СДВР няма връзка с полицията.

Снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !