Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

TUBORG раздава билети за Solar Christmas 2011

отпечатай новината

16.12.2011 14:45 | Видян 2381 пъти

TUBORG раздава билети за Solar Christmas 2011

От днес до 22-ри декември феновете на хаус музиката могат да спечелят билети за Solar Christmas 2011 - първото грандиозно коледно парти у нас с култовите DJ-и Mark Knight и D. Ramirez.

Всеки може да се включи в онлайн играта като сканира QR кодa от етикет на бутилка TUBORG Green или TUBORG Christmas Brew в специално разработеното за целта приложение във Facebook

http://www.facebook.com/tuborg.bg?sk=app_187986521290062 и попълни кратка регистрационна форма. Всеки ден двама късметлии ще печелят по две покани за най-горещото коледно събитие в столицата.

„По случай Коледа ще подарим на 10 фена на добрата музика и хубавата бира невероятно изживяване. А за всички, които ще присъстват на партито, сме подготвили специална TUBORG изненада – 4-метрова коледна елха, изградена от близо 500 сини еднолитрови бутилки TUBORG Christmas Brew”, каза Маргарита Казакова, Бранд мениджър на TUBORG в Карлсберг България.

„Solar Christmas ще бъде култовия финал на музикалния календар на TUBORG през 2011 година, в която раздадохме на българските фенове стотици билети за големите музикални събития у нас и в Европа”, допълни тя.

В духа на празничната традиция, освен на невероятна музика, посетителите на  Solar Christmas ще станат свидетели и на впечатляващия пърформанс на двата супер робота Kryoman, на фона на над 200 кв.м видеостени за светлинно и лазерно шоу.

Допълнителна атракция ще бъде и внушителният парти камион на TUBORG, който ще посреща гостите на входа на залата. Всички желаещи ще могат да си направят снимка с чудовищната машина с атрактивна музикална визия и нестандартната коледна елха.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !