Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Лили Иванова на хоро за Гинес

отпечатай новината

09.01.2012 11:45 | Видян 3212 пъти | Гласували 1

Лили Иванова на хоро за Гинес

Куп популярни звезди от спорта и шоубизнеса подкрепиха Елица Тодорова в начинанието й да постави рекорд с най-голямото българско хоро. 

Световната рекордьорка и шефка на БОК Стефка Костадинова, Ивет Лалова, Армен Назарян, Йордан Йовчев, Александра Жекова, Благой Георгиев, Нешка  Робева, Георги Иванов - Гонзо, Илиана Раева, Цвети Пиронкова, Тити Папазов, както и естрадните легенди Лили Иванова, Васил Найденов са сред първите които поздравиха и подкрепиха Елица за обединяващото родно хоро.

Певицата успя да привлече за каузата и голяма част от държавниците, като в желаещите да се хванат са и първите мъже в страната президентът Росен Плевнелиев и премиерът Бойко Борисов.

Амбицията е хорото да събере 50 000 души, сред участниците ще бъдат още танцовите състави от страната хор „Елица“ Варна, Златна Тракия от Хасково, Варненски Слвей, Хоро Сливен, Козлодуй и Велико Търново, в начинанието ще се включат и чужденци от Южна Корея, Англия, Америка, Русия, Белгия и Гърция. Своята благословия и подкрепа са изразили и от Българската православна църква.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !