12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

КЕЙТИ ПЕРИ ДЕБЮТИРА СЪС СОБСТВЕНА КОЛЕКЦИЯ ИЗКУСТВЕНИ МИГЛИ

отпечатай новината

16.01.2012 16:45 | Видян 2086 пъти

КЕЙТИ ПЕРИ ДЕБЮТИРА СЪС СОБСТВЕНА КОЛЕКЦИЯ ИЗКУСТВЕНИ МИГЛИ

ЛОС АНДЖЕЛИС (Февруари 2012) – Световната поп звезда Кейти Пери и носителите на множество награди за козметика, иноваторите от Eylure се събраха, за да представят новата колекция изкуствени мигли: „Katy Perry by Eylure”.

Известна с винаги модерния си и уникален персонален стил, Кейти Пери разширява портфолиото си в сферата на козметичната индустрия с пускането на първата си колекция изкуствени мигли.

В партньорство с Eylure (водещи специалисти в производството на изкуствени мигли, които в момента превземат Щатите с щум), Кейти съблюдава всеки аспект от подготовката на серията с нейно име.

Изкуствените мигли Katy Perry by Eylure са директна препратка към стила на Кейти и ще осигурят на феновете възможност да се сдобият с част от нейния стил, отличаващ се с нежност и сексапил!

„Носих миглите на Eylure по време на цялото ми турне и наистина съм влюбена в тях!”, споделя Кейти. „Когато стана въпрос да имам собствена марка, исках всеки да си достави страхотно удоволствие с моите мигли. Тъй като имат дълга история и невероятно качество, Eylure са наистина най-добрият избор на компания, с която да работя.”

Шесткратно номинираната за Grammy певица също участва в дизайна на опаковката. Вдъхновена от винтидж стила, тя дефинира и финалния вид на красивата кутийка, издържана в пастелни цветове и лого в стил 40-те години. Концепцията на дизайна на опаковките е да подчертае красивите и достъпни мигли, да даде нова информация на техните потребители и да направи процеса на поставяне по-лесен отвсякога.

От създаването си през 1947 г., Eylure са лидери в нововъведенията в един вълнуващ и постоянно променящ се пазар, произвеждайки великолепни оригинални изкуствени мигли, които се носят от икони като София Лорен, Елизабет Тейлър, Ингрид Бергман и Марлене Дитрих. Днес Eylure продължават да бъдат предпочитани от А-листа на поп звездите и професионалните гримьори.

„Наистина сме много щастливи, че работим с Кейти Пери, тъй като нейният естествен стил и характер се допълват 100% с нашата марка.”, казва Саймън Зусман – изпълнителен директор на Eylure. „Като страстен почитател на изкуствените мигли, самата Кейти имаше съвсем ясна идея какво иска да постигне като резултат и беше въвлечена във всяка стъпка от дизайнерския процес. Стремяхме се да създадем серия от мигли, които са свързани с нейния персонален стил и същевренно да продължим да поддържаме позицията си на водеща иновативна компания на този пазар. Много сме доволни от резултата!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !