Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Мария Силвестър влиза в „Под прикритие”

отпечатай новината

02.02.2012 16:15 | Видян 3726 пъти

Мария Силвестър влиза в „Под прикритие”

Тази неделя водещата на предаването „N3DЕЛЯ Х 3” Мария Силвестър ще влезе под прикритие в известния столичен бар на героите от хитовия сериал на БНТ „Под прикритие”.

Поводът за нейната акция е последният епизод, който зрителите на националната телевизия ще видят точно в 20:45ч. по БНТ1.

Ексцентричната водеща ще има последен шанс на живо да подкупи мафиота Джаро и неговите лоши момчета, за да й издадат какво ще се случи в последния епизод за втори сезон.

С всички възможни средства Мария Силвестър ще се опита да разкрие на зрителите и феновете на сериала тайни от снимачната площадка.

Свидели по делото „Под прикритие” на живо в ефира на БНТ1 ще бъдат самият Джаро, дясната му ръка Мартин, Иво и Куката, Косъма и Близнаците, както и Съни, Ади и Зори. Не ги пропускайте тази неделя от 13.30 ч. по БНТ1.

Утре в сутрешния блок на БНТ „Денят започва с култура” зрителите ще се срещнат на живо с новите лица от втория сезон на „Под прикритие” – Теодора Духовникова и Чочо Попйорданов. Гледайте ги в 9.00 ч. по БНТ1.

Гости на Асен и Сибина тази събота в предаването „Животът и други неща” пък ще бъдат Михаил Билалов (Джаро) и Койна Русева (Бояна). Зрителите ще видят звездната двойка от сериала за първи път заедно в  тв ефир извън сцените на сериала. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !