12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Пази, Боже, сляпо да прогледа

отпечатай новината

13.02.2012 09:40 | Видян 2794 пъти | Гласували 2

Пази, Боже, сляпо да прогледа

Кристалина Георгиева тези дни рече, че “нашия”, сиреч европейския опит, щял да бъде ПРЕДАДЕН на България. Което ми напомни един коментар отпреди 3 години, в който бях запитал: "Европейски комисар, но дали български?" Беше по повод на нейната предшественичка, която също веднъж озовала се в Брюксел започна да споделя сплина на поета Лилиев: “Не съм за тук, не съм за вас, о, бедни, бедни хора”. Та така и Кристалина покрай наводненията подчерта гениалността на Алеко, който не е написал само Бай Ганьо, ами и друг безсмъртен и нарицателен образ. Този от “Пази, Боже, сляпо да прогледа”.

В този случай следва да напомним не само миналото в БКП на комисарката. Но и по-важния факт, че хората от пострадалите заради безхаберие хора из селата на Южна България й плащат заплатата. Те дори не подозират, че тя взема 20 000 евро на месец, без да броим допълнтителните бонуси. И всичко това се плаща от България, защото всяка държава поема разточителството на своите в Брюксел. За какво? За да ни се правят на големите европейци. Ама, моля ви се...

Дано всички, които трябва да намерят време да прочетат нашето супер интервю с Любка Качакова, бившият зам.-министър по водите. Тя обяснява всичко по въпросите, на които Кристалина и компания нямат отговори.

На нека да си говорим за любов, защото не само новият брой на Супер 19’, но и цялата седмица е добре да минат под нейния знак. Покрай Свети Валентин и хубавото му любовно послание. Затова във вестника ще прочетете за това ще се развежда ли след раждането бременната Николета с обедняващия Валери Божинов и кои други двойки са най-горещите в България. А също така ще разберете кои са най-желаните романтични партньори у нас. Издавам само, че на Преслава не й стигнаха силите за първото място.

Пожелавам на всички по-добри новини до другата седмица!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !