Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Джанет Джексън иска терапия за Боби Кристина

отпечатай новината

15.02.2012 15:45 | Видян 4261 пъти

Джанет Джексън иска терапия за Боби Кристина

Малката сестра на Джако е загрижена за бъдещето и здравето на дъщерята на Боби Браун и Уитни Хюстън – Боби Кристина, пише dir.bg.

Тя посъветва семейството на рапъра да осигури професионална терапия за 18-годишната девойка, за да не стане така, че депресията по изгубената й майка да я тласне към същите пороци – наркотици и алкохол, които всъщност са в основата на внезапната смърт на великата певица.

В телевизионно интервю Джанет предложи помощта си на тинейджърката и каза, че не може да спре да мисли за нейното състояние и бъдеще, съобщават от tialoto.bg.

Мис Джаксън има опит с осиротели деца (тя се погрижи за тримата наследника на Майкъл след смъртта му през 2009) и каза, че точно личният й опит я е научил, че подобна трагедия може да действа много деструктивно.

„Може да звучи сурово, но истината е, че трябва да се примирим със съдбата. Понякога е много трудно да продължим напред след подобна трагедия, но сме длъжни да го направим! Няма и ден, в който да не мисля за брат си, но това не означава че живея само със спомените. А загубата на Боби Кристина е много по-голяма от моята! Задължително й трябва терапия."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !