Заличиха Еконт Експрес,...

Все още няма яснота какво е наложило промяната в...

Обувки за €900 на партийно събрание в...

Обувки с оригинална цена 880 лв. от марка, която се носи...

Хотелът – лобното място на звездите

отпечатай новината

15.02.2012 17:45 | Видян 2889 пъти

Хотелът – лобното място на звездите

Защо и как хотелската стая се превърна в лобното място на звездите? Коя е причината именно там те да намират смъртта си по един или друг начин? Този въпрос звучи особено актуално днес- дни след кончината на световноизвестната Уитни Хюстън.

Много преди нея обаче редица други поп, рок изпълнители и актьори издъхнаха не в домовете си, а именно в стаи под наем. Според някои само там звездите можели да се уединят и в такъв момент, оставайки сами със себе си взимали фаталното решение, пише "Всеки ден".

Такъв е случаят на Майкъл Хътчинс. Вокалистът на INXS  бе намерен обесен в хотелска стая. Драмата се разиграва в далечната 1997-ма. И до днес не са ясни причините за самоубийството му.

Същият е „сценарият” и при Дженис Джоплин открита мъртва в хотел в Холивуд през 1970-та. Ситуацията е аналогична с тази при Хътчинс- наркотици, алкохол и смърт. В тази черна серия влиза и Анна Никол-Смит. Американският супер модел се раздели с живота преди пет години вследствие на предозиране с лекарства, а за целта избра отново хотелската стая.

Само преди година в луксозен апартамент в Санкт Петербург, по време на турне, издъхна внезапно вокалистът на Бони М- Боби Фарел.

След него друг голям музикант намери смъртта си в хотел – Гери Мур. Виртуозният китарист си отиде на 58 годишна възраст и то докато е на почивка в Испания. По неизяснени все още причини умира през 2009-та и американският актьор Дейвид Карадайн.

Драмата се разиграва в хотел в Банкок, а малко преди това барабанистът на Джими Хендрикс – Мич Мичъл умира внезапно в хотел „Бенсън” в Портланд. След него пък младият Пол Грей от група „Слипнот” загива при доста странни обстоятелства в хотел „Towneplace Suites” в Ърбъндейл.

снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !