30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

КРИСТОФ ЛАМБЕР ИДВА В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕМИЕРАТА НА „ЧУЖДЕНЕЦЪТ“

отпечатай новината

23.02.2012 15:15 | Видян 1611 пъти

КРИСТОФ ЛАМБЕР ИДВА В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕМИЕРАТА НА „ЧУЖДЕНЕЦЪТ“

Ники Илиев и А+ Синема са горди да посрещнат в България френския актьор Кристоф Ламбер, който ще посети столицата специално за премиерата на романтичната комедия „Чужденецът“. Това ще бъде първото посещение на звездата, което не е провокирано от служебен ангажимент.

Официалното представяне на филма ще бъде на 14 март в кино „Арена Младост“. Лентата ще се завърти в киносалоните в цялата страна на два дни по-късно.

Кристоф Ламбер е световноизвестен с ролите си в „Шотландски боец“, „Грейстоук: Легендата за Тарзан“, „Смъртоносна битка“ и още над 70 продукции. Последното му участие е в зрелищния фантастичен екшън с Никълъс Кейдж „Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението“, който излиза на голям екран този петък.

Във „Чужденецът“, чийто режисьор, сценарист и актьор е Ники Илиев, Ламбер влиза в ролята на бащата на главния герой.

Французинът Венсан е мъж в криза насредната възраст, оставил жена си заради два пъти по-младо от него момиче. Да живее с новата си любима обаче страшно го изморява и той осъзнава, че няма да може дълго да поддържа нейното темпо, включващо непрекъснато ходене по дискотеки, молове и купони.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !