Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Ники Илиев: Нова ТВ провали Забранена любов

отпечатай новината

21.02.2012 11:15 | Видян 5330 пъти

Ники Илиев: Нова ТВ провали Забранена любов

Другата звезда от сериала Забранена любов, Ники Илиев, се намира на прага на своя режисьорски дебют. Както Супер 19' вече писа през март по кината тръгва филмът му Чужденецът, в който участва и звездата на френското кино Кристоф Ламбер.

Илиев, освен режисьор, е сценарист и актьор в лентата. И докато Фахрадин се развежда, Ники мисли вече за сватба със своята любима Саня Борисова, която също стана известна със сериала.

В интервю за inews.bg Илев директно заяви, че Нова ТВ е виновна за спирането на поредицата. “Това, че сериалът бе заснет в студио и с телевизионни камери правеха качеството по-ниско, другите осъзнаха тази грешка и я поправиха.

Жалко, че от Нова ТВ не го излъчиха, когато си беше заснет, а го прекъснаха по средата и го пуснаха отново след година и половина, когато вече беше остарял.

Държаха се така все едно нарочно искаха да го съсипят”, откровен е синът на театралния режисьор Бойко Илиев. Ники вече има проект  и за  спортна драма на тема Свободни двубои и К-1, която ще се казва Боен дух.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !