12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

N.I. дебютира с песен на световно ниво

отпечатай новината

27.02.2012 15:30 | Видян 1341 пъти

N.I. дебютира с песен на световно ниво

 N.I. или Ники Иванов, както е истинското име на изпълнителя стартира доста силно още с първия си сингъл "Down on me", в който участие взима и талантливата Lara. Освен като певец N.I. е музикален продуцент и основател на "N.I. Productions".

Дебютната песен на N.I. "Down on me", е изцяло дело на изпълнителя и по нищо не отстъпва на световните хитове, твърдят хора чули вече песента. "Надявам се песента да се хареса на хората, дали сме цялата си енергия и любов за да се получи всичко както трябва.

Дано наистина да успее да стигне до хората и да успеят да я усетят" - споделя Ники. Изпълнителя пусна демо на песента, а съвсем скоро се очаква и финалната версия. "N.I. Productions" - под това име ще излизат всички проекти създадени от младия певец и музикален продуцент.

Ники вече има и свое собствено звукозаписно студио и работи усилено не само върху свои проекти, но и върху проекти за други изпълнители, които харесват музиката и оценяват таланта му. Това е само началото за Ники Иванов, но сме сигурни в успеха му! "Очаквайте много интересни проекти от мен, сигурен съм че ще останете изненадани" - каза още N.I.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !